Nieuws


camping

Nieuw beursconcept: Kampeer & Outdoor


Kampeer & Outdoor. Dat is de naam van het nieuwe beursconcept in Gorinchem en Hardenberg. Tot dit jaar stond het driedaagse evenement op de beursagenda als Camper & Kampeer en Kampeer & Vrije Tijd. De vernieuwde kampeerbeurs is op 9, 10 en 11 februari voor het eerst te zien in Evenementenhal Gorinchem.

Auteur
Sander Cox
Datum
Kampeer & Outdoor

Daarna verhuist Kampeer & Outdoor op 23, 24 en 25 februari naar Hardenberg. Met een nieuw concept wil Kampeer & Outdoor meer laten zien dan alleen de kampeerprimeurs.

Evenement voor de buitenmens

“Of je nu op reis gaat met een camper, met een rugzak en een tent de wildernis in, of met het gezin op de camping staat. Dit moet het evenement zijn waar ‘de buitenmens’ niet omheen kan. Zowel de onervaren ‘travel rookie’ als de doorgewinterde kampeerder, backpacker of outdoor-liefhebber moet op dit event z’n hart ophalen”, vertelt organisator Joanne Hoogeveen.

Ice Climber

Om je rondje langs de nieuwe modellen campers en caravans een beetje af te wisselen, staan er verschillende presentaties, demonstraties en workshops op het programma. Zo geeft rij-instructrice Tineke de Ruijter een cursus camper rijden voor dames en is er de Ice Climber. Tijdens deze klimuitdaging moet je via een twistladder omhoog klauteren en zo snel mogelijk aan de bel trekken, net als in het voormalige spelprogramma Ter land ter zee en in de lucht.

Tickets

Kampeer & Outdoor in Gorinchem is op 9, 10 en 11 februari 2018 geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Twee weken later strijkt de driedaagse beurs neer in Hardenberg op 23, 24 en 25 februari 2018. Net als in Gorinchem is de Kampeer & Outdoor in Hardenberg open van 10.00 tot 17.00 uur. Toegangskaarten zowel online als aan de kassa te koop. De tickets zijn online te bestellen vanaf 4 euro. Parkeren is voor alle bezoekers gratis.
camping

Camping van het jaar!


Winnaar Camping van het Jaar 2018

 De ANWB heeft woensdagavond tijdens het ANWB Campingdiner op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht drie campings uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2018. In totaal waren 40 campings geselecteerd door een ANWB-vakjury. Daarop brachten duizenden kampeerliefhebbers via anwbcamping.nl hun stem uit. Een jury van kampeerders en ANWB-specialisten heeft de uiteindelijke winnaars gekozen. 


Dé Winnaar 2018: Camping Yelloh! Village Le Sérignan Plage

"De vakantieganger heeft recht op een heerlijke vakantie en daaraan mogen wij bijdragen”, zo luidt het motto van de camping. Dat doen ze dan ook met verve. Inmiddels telt de camping drie zwembaden en een Grieks- Romeins wellness-centrum. Je kunt privé-sanitair huren in het sanitairgebouw. Bovendien wordt aan de jonge én de oudere kampeerders overal gedacht. Niet voor niets verdienen ze alweer een prijs van de ANWB. In 2015 al in een andere categorie, nu dan ook als beste ANWB-sterrencamping.

Bekijk deze winnende camping
Ontdek het nieuwe Canvas Holidays


Bespaar tot wel 30%

Het zonnige oranje zullen we nooit loslaten, maar komt net iets beter tot zijn recht met een vleugje oceaanblauw. Maak kennis met het vernieuwde design van Canvas Holidays. Onze vroegboekkorting tot wel 30% loopt ook nu gewoon nog door! 

HEEFT U EERDER BIJ ONS GEBOEKT?

En iedereen die eerder bij ons heeft geboekt, kan daar ook nog de 5% trouwe klantenkorting aan toevoegen, waardoor u tot wel 35% op uw volgende vakantie kunt besparen!

Ontdek wat Canvas Holidays u biedt:

100% ONTDEKKEN

Ervaar al het moois dat Europa heeft te bieden..

  • Meer dan 250 campings
  • Verspreid over 8 Europese landen, waaronder Spanje, Italië, Frankrijk en Kroatië
  • Bestemmingen aan het strand, in het platteland, bij een stad of aan een meer
  • Nog meer nieuwe campings in 2018!

Selecteer een camping

100% FAMILIE

Our campsites are chosen with you in mind...

  • Een accommodatie voor elke gezinsgrootte, waaronder tenten, stacaravans, lodges en appartementen
  • Familievriendelijke restaurants
  • Zero2Five – een compleet nieuw activiteitenprogramma voor kinderen jonger dan 5 jaar op camping Les Deux Fontaines in Bretagne en Les Alicourts Resort in de Loire
  • Family Extra – een gratis activiteitenprogramma voor de hele familie. Beschikbaar op vijf van onze meest familievriendelijke campings.