Leuke uitjes met de kinderen


Drouwenerzand Attractiepark Het Leukste Uitje van Drenthe


WAUW, WAUW, WAUW

Tijdens de Land van ANWB verkiezing werden we voor de vijfde(!) keer uitgeroepen tot het 'Leukste Uitje van Drenthe', met maar liefst een 9,18 op prijs- kwaliteitverhouding!

Het bijzondere aan Drouwenerzand Attractiepark is dat je na binnenkomst onbeperkt gebruik kunt maken van alle attracties en kunt genieten van vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade én softijs! Dit zit allemaal en altijd bij de entreeprijs inbegrepen. De attracties en speeltoestellen zijn uitgezocht voor kinderen vanaf ca. 3 jaar, volop pret voor het hele gezin.

Inclusief alle attracties, eten en drinken!

Vers fruit, belegde broodjes, frites, snacks, verse dagsoep, koffie, thee, limonade en softijs.
De Elfteling Beleef een wereld vol wonderen en bezoek Nederlands grootse en leukste attractiepark!


Of je nu op zoek bent naar spannende achtbanen, betoverende attracties of spectaculaire parkshows. In de Efteling is voor iedereen wat te vinden. Ontdek Nederlands grootste attractiepark. Een uniek park, midden in de natuur.
WILDLANDS Emmen


Het kan: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. WILDLANDS is een nieuw type themapark. 22 hectare actief avontuur, natuur en cultuur.
Slagharen Themapark


Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin. Boek Slagharen nu online! Voordelige Tickets. Speciale Evenementen. Spectaculaire Attracties. Uitgebreide Arrangementen. Shows: Meet&Greet Randy & Rosie, American Circus Show, Randy & Rosie show.

Ontdek het Wilde Westen in Slagharen! Een plek waar je in de huid kruipt van een cowboy, indiaan, goudzoeker, schurk of ontdekkingsreiziger.
Plopsaland


Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, bestaat uit 7 parken. In Nederland vindt men het Plopsa Indoor Coevorden. In België bevindt zich het themapark Plopsaland De Panne, het op dezelfde site gelegen waterpark Plopsaqua De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo in de Belgische Ardennen. Vlakbij Mannheim in Duitsland ligt het Plopsa-park Holiday.

De Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. 
Kinderpretpark Julianatoren


Julianatoren is te gek!

Het leukste pretpark voor kinderen tot 10 jaar ligt in Apeldoorn! Kom je spelen in één van de 60 te gekke attracties? Spring op je paard en rijd als een cowboy over de Paardenbaan, ga op safari door de Safaribaan of ga naar de shows van Jul & Julia.

Het kan allemaal tijdens het leukste dagje uit van Nederland. En het is natuurlijk de plek waar kinderen hun favoriete TV-sterren Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia in het echt ontmoeten! Kom je snel? Julianatoren is te gek!
Dolfinarium Harderwijk


In Aqua Bella, de nieuwe dolfijnenshow van het Dolfinarium, nemen de dolfijnen je mee op een wereldreis. Duik met ze mee in een verhaal dat gaat over de wereld, hun wereld. Dolfijnen zijn wijze dieren. Ontdek de wereld door hun ogen. Want de bijzondere ervaring die zij jou laten beleven is om nooit te vergeten.

Ontroerender en spectaculairder dan ooit! Het compleet vernieuwde DolfijndoMijn (dolfijntheater) biedt je een onvergetelijke ervaring, met een magische show vol verrassende 3D- water- en lichteffecten. Daar hebben de beste theatermakers, trainers en componisten ter wereld heel hard aan gewerkt.
Aviodrome - Meer dan 6000 m2 vliegtuigpret


De leukste vliegbestemming

Bekijk de echte Boeing 747 Jumbo Jet van dichtbij en stap aan boord van deze gigant. Of leer morsecode seinen in de radiokamer! Kinderen leven zich uit in een van de speelattracties en de piloten- en stewardessenopleiding. Beleef de Nederlandse luchtvaart en bekijk de unieke collectie van meer dan 100 vliegtuigen.Bij Aviodrome kan je naast veel zien, lezen en horen, ook veel doen en beleven. Leef je uit op het springkussen, waan jezelf een echte piloot in de vliegsimulators of beleef een levens echt vliegavontuur in het 4D filmtheater.
Overnachten tussen de wilde dieren in het splinternieuwe Safari Resort Beeksebergen


Slaap letterlijk tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen. Word één met de natuur. Er even helemaal tussenuit. Ga op safari, ontspan in Maji Springs, of doe juist even helemaal niets. Een unieke ervaring voor het hele gezin.