Nieuws


Ontmoet ons op de vakantiebeurs 2018


Ontdek glamping én meer op de stand van Vacanceselect

Met een heerlijke cappuccino in je hand een vakantie shoppen? Het kan op onze stand op de Vakantiebeurs. Kom alvast in de vakantiestemming en neem een kijkje in o.a. onze Airlodge – een bijzondere glampingaccommmodatie mét verdieping. En wat voor vakantieaanvraag je ook hebt, we geven je graag advies.

Profiteer van onze beursactie

Ook dit jaar profiteren bezoekers van onze stand weer van onze beursactie. Doe mee en maak kans op een Vacanceselect cadeaubon t.w.v. € 1000,-. Bij deelname profiteer je bovendien gegarandeerd van € 50,- beursactie korting op je vakantie voor 2018 met een minimale huursom van €450,-.

Onthulling nieuwe accommodatie

Op onze stand op de Vakantiebeurs is onze Airlodge te bewonderen, maar we komen dit jaar ook weer met een compleet nieuw type accommodatie. Nieuwsgierig? Kom een kijkje nemen.

Waar en wanneer?

Ontmoet ons van 10 t/m 14 januari 2018 op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Je vindt ons in hal 7, standnummer 07.F112.

Maak gebruik van korting op je Vakantiebeurs entreeticket

Heb je ook zo’n zin in een dagje vakantievoorpret? Koop dan nu je Vakantiebeurs entreeticket in de online voorverkoop met korting.